Tuesday, November 27, 2012

فراخوان تولید فیلم با موضوع "بایسکل‌رانی و شهر"


جشنواره اینترفیلم و وولو برلین آلمان فراخوان مسابقه فیلم‌کوتاه "بایسکل‌رانی و شهر" را اعلام کرده اند.
مدت زمان فیلم‌های تولیدی باید تا ده دقیقه باشند٬ و هیچ محدودیتی در نوعیت فرمت فیلم‌ها وجود ندارد. برای بهترین فیلم‌کوتاه مبلغ ۱۸۰۰ یورو جایزه اهدا خواهد شد. فیلم‌های این جشنواره بصورت اینترنتی به رقابت خواهند پرداخت.
زمان ثبت نام فیلم‌ها تا ۱۸ جنوری سال ۲۰۱۳ میلادی است. برای ثبت نام به اینجا کلیک کنید.

یک جایزه بین المللی برای افغانستان


جایزه مقام دوم جشنواره فیلم داکومنت آرت اروپا برای فیلم مستند "پوسته رسان" ساخته آقا وحید نذیر


"پوسته رسان" در بخش رقابت بیست و یکمین جشنواره فیلم داکومنت آرت اروپا حضور داشت که توانست جایزه بهترین فیلم مقام دوم را از آن خود کند.
بیست و یکمین جشنواره بین المللی فیلم داکومنت آرت اروپا از ۱۶ تا ۲۰ نوامبر امسال در آلمان برگزار شد.



Monday, November 12, 2012

یک جایزه از جشنواره بین المللی سوئیسی برای افغانستان


شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم وینترتور سوئیس شب گذشته با حضور فیلمسازان بین‌المللی برگزار شد.
در این جشنواره فیلم مستند "مرگ بر کمره" ساخته سید قاسم حسینی حضور داشت که توانست جایزه بهترین فیلم کوتاه (تبلیغی) را از آن خود کند.

فیلم کوتاه 'مرگ بر کمره" پیش از این در چندین جشنواره بین المللی از جمله جشنواره بین ‌المللی فیلم هات داکس کانادا نیز حضور داشته است. همچنین این فیلم سال گذشته جایزه بهترین فیلم کوتاه را از بخش داخلی نخستین جشنواره فیلم حقوق بشر کابل به دست آورده بود.
جشنواره فیلم وینترتور سوئیس به مدت شش روز در سوئیس برگزار شد.




Saturday, November 10, 2012

یک فیلم از افغانستان در جشنواره کوکی فیلم آلمان

سومین حضور بین‌المللی فیلم کوتاه "عینک" ساخته سید حسین موسوی
فیلم کوتاه عینک ساخته سید حسین موسوی در پنجمین جشنواره بین المللی کوکی فیلم آلمان در بخش مسابقه انتخاب شده است.

این فیلم فردا (۱۱ نوامبر) ساعت ۱۵ و ۱۳ نوامبر ساعت ۱۰ صبح به وقت آلمان در جشنواره فیلم کوکی به نمایش گذاشته خواهد شد.
عینک داستان دو دوست است که کتاب داستانی را پیدا کرده اند و در سدد خواندن آن هستند٬ چون خودشان سواد خواندن ندارند از پدربزرگ کمک می‌گیرند منتها پیش از اینکه پدربزرگ برای آنها کتاب را بخواند٬ عینک پدر بزرگ بطور اتفاقی می‌شکند٬ حالا آنها باید عینک پدربزرگ را ترمیم کنند...
فیلم کوتاه "عینک" پیش از این در چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم دانشجویی تل‌آویو و هشتمین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه دتمولد آلمان نیز حضور داشت.
جشنواره کوکی فیلم یکی از زیر مجموعه‌های جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه "اینترفیلم" برلین است.

Tuesday, October 30, 2012

شش فیلم از افغانستان در جشنواره فیلم‌های جنوب آسیای ونکوور کانادا


شش فیلم از فیلمسازان کشورمان در جشنواره فیلم‌های جنوب آسیا در کانادا حضور دارند.

نخستین جشنواره فیلم‌های جنوب آسیا برای اولین بار با فیلم‌هایی از کشورهای افغانستان٬ سریلانکا٬ پاکستان٬ هندوستان٬ بنگلادش٬ بوتان٬ مالدیو و نپال در ونکوور کانادا برگزار می‌گردد که فیلم‌های 

۱. تار و زخمه ساخته رویا سادات

۲. در دهکده‌ای که ناقص العقل مینامند ساخته الکا سادات












۳. خانه شماره ۱۱۱ ساخته عزیز دلدار











۴. صبح بخیر مادرکلان ساخته غفار فیض‌یار













۵. پابرهنه ساخته راز محمد دلیلی











۶. عکاس شهر بی تصویر ساخته خالد رجبی



در این دوره از جشنواره فیلم‌های جنوب آسیا حضور دارند.


نخستین جشنواره فیلم‌های جنوب آسیا ونکوور از تاریخ ۳۱ اکتبر تا ۴ نوامبر سال ۲۰۱۲ در شهر ونکوور کانادا برگزار خواهد شد.

Monday, October 29, 2012

یک فیلم کوتاه افغانستانی از پرتگال جایزه گرفت


جایزه بهترین فیلم بازهم برای فیلم مستند "شب خاکی" ساخته علی هزاره


علی هزاره برای چندمین بار موفق به کسب جایزه بهترین فیلم مستند برای فیلم "شب خاکی" شد.
فیلم کوتاه مستند شب خاکی ساخته علی هزاره بعد از حضور در چندین جشنواره بین‌المللی فیلم و کسب جایزه بهترین فیلم مستند از جشنواره بین‌المللی فیلم سینما دوریئل (سینما حقیقت) فرانسه٬ جایزه بهترین فیلم مستند را از دهمین جشنواره بین‌المللی فیلم "Signes de Nuit" فرانسه اینبار جایزه بهترین فیلم کوتاه (زیمنس) را از دوازدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه داکلیسبوا از کشور پرتگال دریافت کرده است. 
قابل یادآوریست سمیرا مخملباف یکی از فیلمسازان مطرح ایرانی در این جشنواره به عنوان داور حضور داشت.
فیلم مستند شب خاکی ساخته فیلم ساز جوان، علی هزاره، پیش از این برنده دو جایزه مهم، در سی و چهارمین فستیوال بین المللی سینما دو رئال فرانسه (سینمای حقیقت) شد.
در شب پایانی این فستیوال دوبار نام افغانستان شنیده شد و فلم شب خاکی جایزه نگاه ویژه داوران و جایزه بهترین مستند کوتاه سال را از آن خود ساخت.
 علی هزاره فیلم ساز جوانی است که سال ها در تلویزیون های خصوصی کشور، در بخش های تولید و کارگردانی مشغول به کار بوده است. مدتی نیز در تلویزیون ملی، در بخش تولید برنامه های ویژه برای کودکان کار کرده است.
            

شب خاکی، محصول سال 2011 آتیلیه واران افغانستان است که به دلیل نگاه ویژه فیلم ساز به شرایط اجتماعی افغانستان، از سوی هیات داوران فسیتوال سینما حقیقت، به عنوان یک اثر قابل اعتنا در بخش مسابقه بین المللی در کنار بهترین آثار مستند  سال از سایر کشورهای جهان حضور انتخاب شد.

Tuesday, October 23, 2012

دو جایزه سینمایی برای افغانستان

جایزه اصلی جشنواره بین‌المللی 'دیدار' سال ۲۰۱۲ در شهر دوشنبه به فیلم 'سنگ صبور' ساخته عتیق رحیمی، کارگردان افغانستان اعطا شد.

نماینده آژانس همکاری سویس در تاجیکستان هنگام سپردن این جایزه گفت که این فیلم "برای منعکس کردن سرنوشت زن" در جامعه جایگاه اول را به خود اختصاص داده است

عتیق رحیمی، کارگردان این فیلم در مراسم سپردن جوایز شرکت نداشت و این جایزه را نماینده سینماگران افغانستان گرفت و وعده داد که جایزه به صاحبش خواهد رسید.
این فیلم سینماگران افغان تنها فیلمی نبود که در این جشنواره جایزه را به خود اختصاص داد. صحرا کریمی، دیگر کارگردان جوان افغان نیز برای ساختن فیلم 'نسیمه' جایزه تماشاگران جشنواره 'دیدار' را دریافت کرد. خانم کریمی گفت که از تماشاگران برای استقبال از فیلمش سپاس گزار است.
در بخش بهترین فیلم کوتاه جایزه جشنواره برای فیلم "بحر هوسها" از گرجستان به کارگردان این جشواره شاته گمسیانی اعطا شد.
این پنجمین بار است که تاجیکستان جشنواره بین‌المللی 'دیدار' را میزبانی می‌کند . در این جشنواره ۲۱ فیلم از کشورهای آسیای میانه‌، ایران و افغانستان، روسیه، مغولستان، آذربایجان و برخی از کشورهای اروپایی برای قضاوت داوران و تماشاچیان به نمایش گذاشته شدند.
این جشنواره که روز ۱۶ اکتبر آغاز یافت، در شهرهای دوشنبه و قرغانتپه برگزار شد. با درنظرداشت آن که توجه ویژه 'دیدار' بر سینمای کشورهای فارسی‌زبان، از جمله تاجیکستان و افغانستان متمرکز بود، این کشورها حق پیشنهاد دو فیلم در هر بخش این جشنواره را داشتند.

خانم کریمی گفت که از تماشاگران برای استقبال از فیلمش سپاس گزار است
در جشنواره امسال فیلمهای 'چرخ' شهزاد رجب‌اف، 'برقیه' اسکندر عثمان‌اف، 'خارسرا' از رومی شاه عظیم اف، 'وحشت جنگ' ناصر سعیداف، 'بازگشت' عبدالله‌ غفاراف، 'گریه در گلو' از ناصر رحمان اف، و 'خاک پیوند' عبدالهی ذاکراف در بخشهای مختلف این آزمون از تاجیکستان نمایندگی می‌کردند.
دو سال قبل جایزه اصلی جشنواره بین‌المللی 'دیدار-۲۰۱۰' به فیلم 'سویت-اکه‌' اکتن اریم‌کوبت، کارگردان قرقیز که از سرنوشت یک میکانیک در روستای دوردستی حکایت می‌کند که روستاییان او را برای فعالیتهای خوبش مهربانانه "سویت-اکه‌" می‌نامند، سپرده شده بود.
جشنواره 'دیدار' اولین بار در سال ۲۰۰۴ به عنوان جشنواره کشورهای فارسی‌زبان دایر شد و در آن زمان سه کشور اصلی شرکت‌کننده در آن ایران، افغانستان و تاجیکستان بودند و سینماگران کشورهای دیگر منطقه در این جشنواره به عنوان مهمان شرکت داشتند.
در جشنواره‌های بعدی سینماگران از کشورهای آسیای میانه‌ و روسیه نیز به آنها پیوستند و امسال در این جشنواره نمایندگان ۱۲ کشور حضور داشتند.
حمایت مالی این جشنواره را بنیاد 'سوروس' تاجیکستان، آژانس همکاری سویس، کمیته رادیو و تلویزیون تاجیکستان، مهمانخانه 'سرنا' و شرکت 'مگافن' بر عهده داشتند.
منبع خبر: بی‌بی‌سی فارسی

Saturday, October 13, 2012

یک فیلم از افغانستان در بیست و پنجمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم مستند آمستردام هلند


فیلم مستند "مکتب کالو" ساخته صحرا موسوی در بیست و پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم آمستردام هلند (ایدفا) در بخش رقابت حضور دارد.
این فیلم به زندگی مردمی در یکی از روستاهای شمال افغانستان میپردازد. روستایی با ۲۵۰۰۰ خانوار و تنها دو مکتب سختی‌هایی را برای کودکان به خصوص دختران در این روستا به همراه دارد.
این مستند نمادی از زندگی کنونی افغانستان است٬ تلاش برای ساختن و نشان دادن چگونه زندگی امروز برای مردم افغانستان و فرزندان این مرز و بوم پس از حضور نیروهای ناتو.
بیست و پنجمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم مستند آمستردام (ایدفا) از چهاردهم تا بیست و پنجم نوامبر امسال در شهر آمستردام هلند با حضور مستندسازانی از سرتاسر جهان برگزار می‌گردد که امسال این جشنواره نگاهی به دوره‌های قبلی این جشنواره نیز خواهد داشت.
قابل یادآوریست که سال گذشته سه فیلم از افغانستان نیز در این جشنواره حضور داشتند.

فیلم شب خاکی دوباره برنده بهترین فیلم مستند شد


علی هزاره برای چندمین بار موفق به کسب جایزه بهترین فیلم مستند برای فیلم "شب خاکی" شد.
فیلم کوتاه مستند شب خاکی ساخته علی هزاره بعد از حضور در چندین جشنواره بین‌المللی فیلم و کسب جایزه بهترین فیلم مستند از جشنواره بین‌المللی فیلم سینما دوریئل (سینما حقیقت) فرانسه حالا جایزه بهترین فیلم مستند را از دهمین جشنواره بین‌المللی فیلم "Signes de Nuit" فرانسه دریافت کرده است.
فیلم مستند شب خاکی ساخته فیلم ساز جوان، علی هزاره، پیش از این برنده دو جایزه مهم، در سی و چهارمین فستیوال بین المللی سینما دو رئال فرانسه (سینمای حقیقت) شد.
در شب پایانی این فستیوال دوبار نام افغانستان شنیده شد و فلم شب خاکی جایزه نگاه ویژه داوران و جایزه بهترین مستند کوتاه سال را از آن خود ساخت.
 علی هزاره فیلم ساز جوانی است که سال ها در تلویزیون های خصوصی کشور، در بخش های تولید و کارگردانی مشغول به کار بوده است. مدتی نیز در تلویزیون ملی، در بخش تولید برنامه های ویژه برای کودکان کار کرده است.
            
شب خاکی، محصول سال 2011 آتیلیه واران افغانستان است که به دلیل نگاه ویژه فیلم ساز به شرایط اجتماعی افغانستان، از سوی هیات داوران فسیتوال سینما حقیقت، به عنوان یک اثر قابل اعتنا در بخش مسابقه بین المللی در کنار بهترین آثار مستند  سال از سایر کشورهای جهان حضور انتخاب شد.

Wednesday, October 10, 2012

قابل توجه مستند سازان


فراخوان جشنواره مستند هات داکس کانادا

جشنواره فیلم‌های مستند هات داکس کانادا تا ۱۱ جنوری ۲۰۱۳ فیلم‌های متقاضی شرکت در بیستمین دوره این رویداد را می‌پذیرد.
مستندهای کوتاه (با زمان‌بندی کمتر از 30 دقیقه)، نیمه بلند (30 تا 60 دقیقه) و بلند (بیشتر از 60 دقیقه) امکان شرکت در جشنواره را دارند و جداگانه بررسی می‌شوند.
فیلم‌های متقاضی باید پس از یکم ژانویه 2008 مراحل ساختشان به پایان رسیده باشد و زیرنویس انگلیسی برای آنها الزامی است.
مهلت اولیه برای شرکت تمامی فیلم‌ها ۷ دسامبر ۲۰۱۲ تعیین شده و متقاضیانی که تا این تاریخ آثار خود را ارسال کنند، هزینه ورودی کمتری می‌پردازند. مهلت نهایی ارسال فیلم و مدارک روز ۱۱ جنوری۲۰۱۳  اعلام شده است.
دیگر شرط جشنواره برای پذیرفتن فیلم‌ها آن است که تا قبل از آغاز جشنواره در شهر تورنتو کانادا به نمایش درنیامده باشند.
جشنواره هات داکس که بزرگ‌ترین رویداد سینمای مستند آمریکای شمالی به شمار می‌آید، سال گذشته میزبان یک فیلم کوتاه از افغانستان به نام "مرگ بر کمره" ساخته سید قاسم حسینی در بخش رقابت فیلم‌های کوتاه بود.
بیستمین دوره این جشنواره از ۲۵ آپریل تا ۵  می سال ۲۰۱۳ میلادی برگزار می‌شود.

Sunday, October 7, 2012

قابل توجه فیلمسازانی که فیلم‌هایشان با موضوع حقوق بشر است

فراخوان جشنواره «حقوق بشر» بارسلونا 



جشنواره بین‌المللی فیلم «حقوق بشر» بارسلونا در چند بخش فیلم می‏ پذیرد.
این جشنواره با هدف ترویج و باز کردن فضایی برای انتشار و نمایش آثار سینمایی در دفاع از حقوق بشر در جهت آگاهی بخشی عمومی برگزار می‌شود
فیلم‏هایی که پس از اول دسامبر 2010 ساخته شده باشند؛ تا 31 دسامبر 2012 مهلت دارند در جشنواره شرکت کنند.
جشنواره «حقوق بشر» به بهترین فیلم کوتاه، بهترین فیلم سینمایی، بهترین فیلم حقوق بشر و منتخب روزنامه‏نگاران بین‏الملل جایزه می‏دهد.
آثار منتخب این جشنواره علاوه بر بارسلونا به طور همزمان در نیویورک و پاریس نیز به نمایش گذاشته خواهند شد
جشنواره بین‌المللی «حقوق بشر» 17 تا 22 می در بارسلونا برگزار می‌شود و دسترسی به اطلاعات بیشتر در وبسایت جشنواره به نشانی www.humanrightsfilmfestival.com امکانپذیر می‌باشد.




Saturday, October 6, 2012

فیلم کوتاه شب خاکی ساخته علی هزار در سه جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه



فیلم کوتاه مستند شب خاکی ساخته علی هزاره بعد از حضور در چندین جشنواره بین‌المللی فیلم حالا در سی و پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم دانشجویی پویترز در فرانسه٬ شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مستند جیهالوا در جمهوری چک و در جشنواره فیلم و ویديو داکفست آلمان حضور دارد.

فیلم مستند شب خاکی ساخته فیلم ساز جوان، علی هزاره، پیش از این برنده دو جایزه مهم، در سی و چهارمین فستیوال بین المللی سینما دو رئال فرانسه (سینمای حقیقت) شد.
در شب پایانی این فستیوال دوبار نام افغانستان شنیده شد و فلم شب خاکی جایزه نگاه ویژه داوران و جایزه بهترین مستند کوتاه سال را از آن خود ساخت.
 علی هزاره فیلم ساز جوانی است که سال ها در تلویزیون های خصوصی کشور، در بخش های تولید و کارگردانی مشغول به کار بوده است. مدتی نیز در تلویزیون ملی، در بخش تولید برنامه های ویژه برای کودکان کار کرده است.
            
شب خاکی، محصول سال 2011 آتیلیه واران افغانستان است که به دلیل نگاه ویژه فیلم ساز به شرایط اجتماعی افغانستان، از سوی هیات داوران فسیتوال سینما حقیقت، به عنوان یک اثر قابل اعتنا در بخش مسابقه بین المللی در کنار بهترین آثار مستند  سال از سایر کشورهای جهان حضور انتخاب شد.

Friday, October 5, 2012

یک فیلم از افغانستان در هفدهمین جشنواره بین المللی فیلم پوسان کره جنوبی


فیلم کوتاه "قرارگاه" به کارگردانی سید جلال حسینی امسال در بخش رقابت هفدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم پوسان کره جنوبی حضور دارد.

خلاصه داستان "قرارگاه"
پولیس جوانی که در اولین روز نگهبانی‌اش در پوسته خانه‌ای در مناطق مرزی بعد از حمله‌ی طالبان به شهر مجبور به نگهداری از پوسته و طالبی که توسط پولیس‌ها دستگیر شده٬ می‌شود.
طالب سعی بر گمراه کردن و ترساندن پولیس جوان می‌کند که او را رها کند.

جشنواره فیلم پوسان کره جنوبی جزو معتبرترین جشنواره های فیلم آسیا در جهان به شمار می رود. این جشنواره جزو جشنواره های مورد تایید فدراسیون بین المللی انجمن تهیه کنندگان (F.I.A.P.F) می باشد و از قوانین این فدراسیون پیروی می کند.
این جشنواره با تمرکز بر روی سینمای قاره آسیا برگزار می گردد و دارای آکادمی فیلم و مارکتینگ آسیایی می باشد.
هفدهمین دوره این جشنواره از 4 الی 13 اکتبر 2012 در بوسان کره جنوبی برگزار می گردد.
قابل یادآوریست سید جلال حسینی به همراه یک فیلمساز دیگر(جمیل ژاله - بازیگری که در عکس مشاهده میکنید) از کشورمان سال گذشته به عنوان دانشجو در آکادمی فیلم این جشنواره حضور داشت.

Thursday, October 4, 2012

اولین نمایش فیلم "سنگ صبور" آخرین ساخته عتیق رحیمی برای جمعی از هنرمندان در کابل


2012-oscar-academy-awards-poster
اقتباس سينمايي از رمان «سنگ صبور» يه عنوان نماينده افغانستان به جوايز اسكار 2013 معرفي شد.
به گفته مسئولین ریاست افغان فیلم، در اخرين روز از مهلت معرفي فيلم‌هاي خارجي به آكادمي اسكار، فيلم «سنگ صبور» ساخته‌ي «عتيق رحيمي» نماينده افغانستان در اين رويداد بزرگ نام گرفت.

فيلم «سنگ صبور» به كارگرداني «عتيق رحيمي»،‌ نويسنده‌ي سرشناس کشورمان ساخته شده است كه اين فيلم را بر اساس رمان مقابل دوربين برده است. كمپاني «سوني پيكچرز» كه حق پخش فيلم «سنگ صبور» را در آمريكا در اختيار دارد، از سپتامبر 2013 اين فيلم را به روي پرده مي‌برد.
عتيق رحيمي» براي اولين‌بار پس از سال 2004 پشت دوربين رفت و كتاب برنده‌ي گنكور خود را به فيلمي سينمايي تبديل كرد.
به گزارش ورايتي، فيلم «سنگ صبور» توسط «ميشل جنتيل» با همراهي كمپاني‌هاي «رازور فيلمز» و «كورنيشه پيكچرز» توليد شده است كه پيش از اين در بازار فيلم جشنواره‌ي برلين عرضه شد.
«عتيق رحيمي» در سال 2004 اولين فيلم خود را براساس رمان «خاك و خاكستر» كارگرداني كرد كه در جشنواره‌ي كن جايزه‌ي بخش «نوعي نگاه» را كسب كرد. وي با اين كتاب در سال 1382 جايزه‌ي ادبي «يلدا»ي ايران را در بخش نويسندگان غيرايراني فارسي‌زبان به خود اختصاص داد.
رمان «سنگ صبور» اولين كتاب فرانسوي‌زبان اين نويسنده‌ي 50 ساله است كه در سال 2008 جايزه‌ي گنكور، معتبرترين جايزه‌ي ادبي فرانسه را كسب كرد.

این فیلم برای اولین بار در افغانستان روز گذشته با حضور بزرگان سینمای کشور همچون صدیق برمک و انجینیر لطیف احمدی و جمعی از هنرمندان در تالار خانه فیلم رویا به نمایش گذاشته شد که با استقبال خوبی از سوی هنرمندان روبرو شد.

Tuesday, October 2, 2012

اگر بدنبال تهیه کننده برای ساخت فیلمتان میگردید...




قابل توجه فیلمسازان 

"پروژه فیلم افغان" برگزار می‌کند.
پروژه فیلم افغان در نظر دارد فیلمسازان با استعداد را شناسایی کرده و به سرمایه گذاران امریکایی معرفی کند تا فیلم‌های بعدیشان را مورد حمایت مالی قرار دهند.

یکی از اهداف "پروژه فیلم افغان" حمایت از فیلم‌های افغانستانی و فیلمسازان می‌باشد. "پروژه فیلم افغان" بیشتر وقتش را صرف کشف استعداد‌ها میکند و با این فرصت میتوانید توانایی‌های خود را برای انها به نمایش بگذارید.
تا تاریخ ۱۰ اکتبر سال جاری میتوانید با آدرس الکترونیکی ذیل در تماس شوید.

masih_taj@hotmail.com یا sam@afghanfilmproject.com 

کابل تازه: آواهای تازه در سینمای افغانستان در جشنواره ممبئی هند

Festival Poster


چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ممبئی هند برنامه‌ نمایش فیلم‌های افغانستانی را تحت نام "کابل تازه: آواهای تازه در سینمای افغانستان" برگزار خواهد کرد.

فیلم‌های:
۱. "زندگی” به کارگردانی محمد رضا
 ۲."یک روز خان آقای پستچی” به کارگردانی وحید نذیر
۳. "کارت‌های کابل” به کارگردانی مشترک نرگس آذریان٬ سحر فترت٬ صدف فترت
۴. "نظیف گرگ” به کارگردانی حسیب نبی‌زاده
۵. "شب خاکی” به کارگردانی علی هزاره
۶. ”صبح بخیر مادرکلان” به کارگردانی عبدالغفار فیض‌یار
۷. "قرارگاه” به کارگردانی سید جلال حسینی
۸. "!" به کارگردانی حسن فاضلی 
 از کارگردانان کشورمان در این برنامه به نمایش گذاشته خواهند شد.

در این جشنواره که از هجدهم تا بیست و پنجم ماه اکتبر امسال (۲۰۱۲) در شهر ممبئی هند برگزار خواهد شد بیش از ۲۰۰ فیلم از ۶۵ کشور جهان به نمایش گذاشته خواهد شد.

Monday, October 1, 2012

یک فیلمساز از افغانستان در آکادمی فیلم پوسان کره جنوبی

رامین محمدی فیلمساز افغانستانی به نمایندگی کشور در آکادمی فیلم آسیا شرکت می‌کند.

آکادمی فیلم آسیا هرساله قبل از جشنواره فیلم پوسان آغاز به کار می‌کند و در طول ۲۰ روز٬ دو استاد کارگردانی و فیلمبرداری به آموزش دوره کامل فیملسازی می پردازند که در این دوره٬ رامین محمدی به عنوان دانشجو حضور دارد.


پیش از این نیز فیملسازانی از افغانستان در این آکادمی حضور پیدا کرده بودند. در این آکادمی که از بیست و هفتم سپتامبر تا چهاردهم اکتبر برپا خواهد بود٬ ۲۴ دانشجو از نقاط مختلف آسیا گزینش شده اند و هر کدام یک فیلم کوتاه را با خودشان به این آکادمی می‌برند.